Reiki Retreat med Reiki grundkurs på kursgård i Dalarna

Reiki Retreat i vackra Stjärnsund i Dalarna i samband med Reiki grundkurs.

Vill du lära dig Traditionell Reiki och samtidigt vara på retreat en helg? Då är du varmt välkommen till Retreat med Reiki grundkurs på Fridhems kursgård i vackra Sjtärnsund i Dalarna.

Retreatet pågår helgen den 26-27/2 och alla måltider ingår. Efter att ha ätit middag på lördagskvällen samlas vi igen för gemensam meditation, gruppreiki och delning.

Under denna helg får du lära dig Traditionell Japansk Reiki steg 1 där du lär dig mer om dig själv som energivarelse och att behandla dig själv och andra. Efter helgen är du diplomerad Reikiutövare.

Vi går bland annat igenom vad Reiki är och hur det fungerar. Du får lära dig om Reikis historia, filosofi och etik och allt annat som bör vara med i grundkursen enligt Reikiförbundets rekommendationer. Förutom det kommer stort fokus att läggas på att du ska lära dig att integrera Reiki i vardagen, som ett sätt att leva.

Reiki är en beröringsmetod från Japan, som bygger på gammal österländsk filosofi om livsenergi som genomströmmar allt levande. En Reikibehandling stärker livsenergin och aktiverar den självläkande förmågan hos mottagaren, vilket ger stressreducering, lindrar smärta, ger ökat välbefinnande och påskyndar läkning. Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att ”friskvårdspengen” kan användas för Reikibehandling.

Kursen kommer att innebära en medvetandehöjning och ett steg i din personliga och andliga utveckling där du inte bara utvecklar dig själv utan indirekt också påverkar andra runt omkring dig.

I kurspriset ingår alla måltider, kursmaterial, bok, samt digital återträff.

Investering: 3 400kr
När: Lör 26/2 kl 9:30 till sön 27/2 kl 16
Var: Fridhems kursgård & Vandrarhem i Stjärnsund, Dalarna

Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och jag är även med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige

Anmäl dig via BokaDirekt, där du söker på Phoenix Academy eller via mail: info@phoenixacademy.se

Det är bara att du hör av dig om du har några funderingar.

Varmt välkommen <3
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60