Behandlingar

Klang meditation

Jag håller i klang meditation med både Tibetanska skålar och kristall skålar. Detta erbjuds i anslutning till yoga klass, men jag håller också emellanåt i längre meditationer med bara klang.

Du sitter eller ligger och ibland kombinerar jag detta med en vägledd meditation, vilket är mycket avslappnande.

Klang- och Gongbad

Vi erbjuder Gongbad för den som är intresserad och det gör vi i vår egen lokal, men kan också ta med oss Gongar och klangskålar och komma ut till dig.

Nu i dessa tider hålls Gongbad i privat grupp där du kan boka in 2-5 personer eller varför inte boka in enskilt Gongbad för att ta del av de helande vibrationerna.

Här kan du boka in dig, klicka här

Hypnoterapi

Vill du sluta röka/snusa, gå ner i vikt, öka självkänslan, bli av med fobier och ångest, ändra beteende eller vill du helt enkelt vara med om en djupavslappnande självupplyftande session?

Det behöver inte vara något du vill sluta med… Det kan också vara något du vill förstärka, manifestera och lyfta fram inom dig eller en regression för att gå tillbaka till tidigare liv.

Klicka på denna länk så ser du pris och lediga tider 

AromaTouch

Välkommen på AromaTouch, som är en mjuk och avslappnade massageform med 100% rena terapeutiska eteriska oljor. Denna form av behandling är speciellt bra vid rehabilitering av stress, utmattning samt värk och spänningar i kroppen.  De eteriska oljorna från DoTerra är naturliga och består av doftande ämnen från växtriket som påverkar oss på alla plan.

Jag är också återförsäljare av DoTerra oljor.

För pris och lediga tider, klicka här

Reiki

Jag är utbildad Reiki Master och lärare och känner ett kall att sprida denna underbara form för återhämtning. Det är en japansk beröringsmetod som hjälper kroppen att aktivera sin egen läkande förmåga och det är en av få behandlingar som hjälper vid tex stress och utbrändhet.

Håller även i kurser och där jag lär ut Traditionell Japansk Reiki. Utöver det håller jag i återkommande Reikiträffar där vi mediterar tillsammans och har därefter GruppReiki.

Jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

För att se pris och ledig tider klickar du på denna länk

Akupressur

Akupressur som behandlingsform baseras i huvudsak på Traditionell Kinesisk Medicin , TKM. Enligt traditionell kinesisk medicin (TKM) beror ohälsa i kroppen på obalans i energiflödet.

Akupressur kan jämföras med akupunktur och kallas ofta för ”akupunktur utan nålar”. Du ligger på behandlingsbänk med kläderna på och akupressören använder sina fingrar och trycker på olika punkter för att balansera ditt energiflöde. Du kan med fördel ta del av Akupressur som behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem.

I samarbete med Axelsons håller jag i introduktionskurs i Akupressur och du kan anmäla dig via Axelsons hemsida.

Välkommen att boka tid för Akupressur och det gör du genom att klicka här.

Klangmassage/Sound healing massage

Detta är massage genom ljud och du får ta del av ljudets läkande vibration och kraft. Allt är vibrationer och under behandling ställer jag tibetanska skålar av olika storlekar på kroppen och slår lätt på dem med en kläpp.

Klangen och vibrationerna går djupt in i kroppen och får kroppens vätskor, ända in på cellnivå, att vibrera i harmoni. Det är med andra ord ljudet/vibrationerna, som utgör massagen. 

Du kan se kroppen som ett instrument, som du stämmer med hjälp av klangskålarnas helande vibrationer.

För pris och lediga tider, klicka här

Klassisk massage

Jag är utbildad vid Axelsons i Stockholm och erbjuder massage i deras anda.

Ansiktsmassage

En avslappnande ansiktsmassage, där vi har en hel del zoner, som påverkar resten av kroppen.

Skalpmassage

Vid huvud/skalpmassage ingår även nacke och du ligger ner på rygg på ametistmadrass med IR-värme och filtar medan jag masserar nacke och huvud under 20-40 minuter. En mycket populär och avslappnande massage.

För pris och lediga tider, klicka här

Chakrabalansering

Vill du vara med och göra en inre resa, balansera dina chakran och ta del av helande vibrationer? Då är du varmt välkommen! Håller i återkommande tillfällen då vi börjar med att yoga till vibrerande klangskålar för att därefter ta del av guidade meditationer för att gå djupare in i och utforska dina chakran och balansera dem. En inre resa att unna dig själv. 

Detta är chakrabalansering med hjälp av yoga, klang, healing och vägledda meditationer. Vi är en liten grupp medbegränsat antal platser

För pris och lediga tider, klicka här

Behandling eller session hemma hos dig

Om så önskas tar jag med mig bänk och kommer hem till dig för att tex ge behandling, enskild yogaklass eller hålla session.