Reiki behandling, Akupressur behandling, Lymf massage, Hypnoterapi, NLP och Shamanska behandlingar i Stockholm, Tyresö

Behandlingar hos Phoenix Academy

Boka via BokaDirekt
eller via mail: info@phoenixacademy.se 

Reikibehandling

Jag är utbildad Reiki Master och lärare och känner ett kall att sprida denna underbara form för återhämtning. Det är en japansk beröringsmetod som hjälper kroppen att aktivera sin egen läkande förmåga och det är en av få behandlingar som hjälper vid tex stress och utbrändhet.

Håller även i kurser och där jag lär ut Traditionell Japansk Reiki. Utöver det håller jag i återkommande Reikiträffar där vi mediterar tillsammans och har därefter GruppReiki.

Jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Akupressurbehandling

Akupressur som behandlingsform baseras i huvudsak på Traditionell Kinesisk Medicin , TKM. Enligt traditionell kinesisk medicin (TKM) beror ohälsa i kroppen på obalans i energiflödet.

Akupressur kan jämföras med akupunktur och kallas ofta för ”akupunktur utan nålar”. Du ligger på behandlingsbänk med kläderna på och akupressören använder sina fingrar och trycker på olika punkter för att balansera ditt energiflöde. Du kan med fördel ta del av Akupressur som behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem.

I samarbete med Axelsons håller jag i introduktionskurs i Akupressur och du kan anmäla dig via Axelsons hemsida.

Chakrabalansering

Chakrabalansering med kristaller och Reiki. Vi börjar med ett inledande kort samtal och därefter ligger du på en behandlingsbänk med Ametistmatta med IR-värme. Chakrabalanseringen utförs med kristaller utefter chakrana tillsammans med Reiki.

AromaTouch

Välkommen på AromaTouch, som är en mjuk och avslappnade massageform med 100% rena terapeutiska eteriska oljor. Denna form av behandling är speciellt bra vid rehabilitering av stress, utmattning samt värk och spänningar i kroppen.  De eteriska oljorna från DoTerra är naturliga och består av doftande ämnen från växtriket som påverkar oss på alla plan.

Jag är också återförsäljare av DoTerra oljor.

Huvud- och Ansiktsmassage

En avslappnande ansiktsmassage, där vi har en hel del zoner, som påverkar resten av kroppen.

Vid huvud/skalpmassage ingår även nacke och du ligger ner på rygg på ametistmadrass med IR-värme och filtar medan jag masserar nacke och huvud under 20-40 minuter. En mycket populär och avslappnande massage.

Klangmassage

Detta är massage genom ljud och du får ta del av ljudets läkande vibration och kraft. Allt är vibrationer och under behandling ställer jag tibetanska skålar av olika storlekar på kroppen och slår lätt på dem med en kläpp.

Klangen och vibrationerna går djupt in i kroppen och får kroppens vätskor, ända in på cellnivå, att vibrera i harmoni. Det är med andra ord ljudet/vibrationerna, som utgör massagen. 

Du kan se kroppen som ett instrument, som du stämmer med hjälp av klangskålarnas helande vibrationer.

Hypnoterapi

Vill du sluta röka/snusa, gå ner i vikt, öka självkänslan, bli av med fobier och ångest, ändra beteende eller vill du helt enkelt vara med om en djupavslappnande självupplyftande session?

Det behöver inte vara något du vill sluta med… Det kan också vara något du vill förstärka, manifestera och lyfta fram inom dig eller en regression för att gå tillbaka till tidigare liv.

Shamansk Energimedicin

Välkommen till session med Shamansk Energimedicin. 

Kombinerad behandling

Nu har du möjlighet att boka en kombinationsbehandling där du själv väljer två olika typer av behandlingar som utförs under ett och samma tillfälle, tex halva tiden Aroma touch massage och andra halvan Klangmassage. Välkommen att välja din kombination och ange dina val i fältet för meddelande.

Behandling eller session hemma hos dig

Om så önskas tar jag med mig bänk och kommer hem till dig för att tex ge behandling, enskild yogaklass eller hålla session.