Reiki kurser / utbildningar, Retreats, Yoga, Gongbad, Hypnos och behandlingar i Stockholm

Om Phoenix Academy

Vad vi erbjuder

Verksamheten hos Phoenix Academy står på tre ben: Yoga, behandlingar/sessioner och kurser/utbildningar.

Här erbjuds allt från Yoga, Meditation, Gongbad till att ta del av behandlingar och sessioner inom bland annat Hypnoterapi, NLP, Dynamisk Emotionell terapi, Tidigare liv, Reiki, Akupressur, Klangmassage, Coaching, Healing med trumma samt Energimedicin och Shamanska behandlingar. Du bokar via länk som finns lite högre upp här på sidan.

Du kan även ta del av kurser inom bland annat Reiki (alla tre steg), Grundkurs i Akupressur och Kinesisk Medicin, Chakra Healer kurs samt kurs inom Trummans helande magi. Utöver det planeras även ett flertal spännande kurser som kommer att dyka upp på hemsidan.

Det arrangeras återkommande Reikiträffar där du träffar likasinnade och får gruppreiki, samt återkommande tillfällen med Soundhealing

Yoga och Gongbad

De olika yogaformer du kan utöva hos Phoenix Academy är Mediyoga, YinYoga samt Yoga Nidra. Samtliga yogaformer är lugna och mjuka för dig som inte är ute efter att stå på huvudet. De olika yogaformarna passar lika bra för nybörjaren som för den avancerade utövaren. Varje yogapass avslutas med Klangskålar och Gongar, vilket är mycket avslappnande och läkande.

Du är även varmt välkommen till Gongbad, där du tar del av Klangskålar och Gongarnas helande vibrationer. En del kallar det även för soundhealing.

Om Anne Ninnas

Anne Ninnas är grundaren av Phoenix Academy och hon har gedigen erfarenhet inom energiarbete. Healingen har funnits med henne sedan barnsben, då hennes mamma var healer. 

Anne är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige, och håller bland annat Reikikurser i Stockholm på både grund, fortsättning och Masternivå. Hon är själv utbildad inom både Traditionell och Västerländs Reiki och brinner för att dela med sig av hur Reiki har förändrats sedan det togs till väst.

Förutom Reiki kurser i Stockholm har hon lång erfarenhet inom ledarskap och erbjuder även Coaching. Hon har utöver det gedigen erfarenhet och kunskap inom Energi Medicin som diplomerad Akupressör, Certifierad Hypnoterapeut, MediYoga, Yin Yoga och Yoga Nidra lärare och terapeut, Reiki Master Teacher, NLP Master Practitioner, Mental Trainer och Advanced Master Shamanic Practitioner.

Just nu utbildar hon sig till Fysioterapeut och planerar att integrera sitt arbete inom Yoga, Mental träning, Hypnoterapi och Reiki i det arbetet.