Om Phoenix Academy

Vad vi erbjuder

Hos Phoenix Academy erbjuds allt ifrån Yoga, Meditation, Gongbad till att ta del av behandlingar och sessioner inom bland annat Hypnoterapi, NLP, Dynamisk Emotionell terapi, tidigare liv, Reiki, Akepressur, Klangmassage, Coaching, Healing med trumma samt Energimedicin. Boka via länk under fliken Behandlingar.

Du kan även delta i kurser inom bland annat Reiki (alla tre steg), introduktionskurs i Akepressur (i samarbete med Axelssons) samt kurs inom Trummans helande magi. Utöver det planeras även ett flertal spännande kurser som kommer att dyka upp på hemsidan.

reiki-grundkurs
soundhealing

Yoga och Gongbad hos oss

De olika yogaformer du kan utöva hos Phoenix Academy är Mediyoga, YinYoga samt Yoga Nidra. Samtliga yogaformer är lugna och mjuka för dig som inte är ute efter att stå på huvudet. De olika yogaformarna passar lika bra för nybörjaren som för den avancerade utövaren. Varje yogapass avslutas med Klangskålar och Gongar, vilket är mycket avslappnande och läkande.

Du är även varmt välkommen till Gongbad, där du tar del av Klangskålar och Gongarnas helande vibrationer. En del kallar det även för soundhealing.

Om Anne Ninnas

Anne Ninnas är grundaren av Phoenix Academy. Hon har gedigen erfarenhet inom energiarbete och healing. Healingen har funnits med Anne sedan barnsben, då hennes mamma var healer. 

Anne är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige, och håller bland annat Reikikurser i Stockholm på både grund, fortsättning samt masternivå.

Anne har lång erfarenhet inom ledarskap och erbjuder även Coaching. 

Anne

Kontakta oss

Besöksadress

Följ mig här