Reikiförbundet på Allt för Hälsan mässan 8 - 10 November

I november är det dags för Reikiförbundet att erbjuda ”prova-på-Reiki” på Allt för Hälsan mässan i Älvsjö, Stockholm. Till det bjuder vi in Reikiutövare att vara med och sprida ljus och kärlek.
 
I montern möter du sökande och nyfikna människor som vill prova Reiki och kanske lära sig mer. Vi erbjuder sittande behandlingar till reducerat pris och håller också i föredrag. Det finns ett bord i montern med informationsmaterial. Där kan du som är medlem i förbundet marknadsföra dig genom att lägga fram visitkort och info om din verksamhet.

Mässan pågår i 3 dagar och passen delas till 9:30-14, 14-18 och 11-15. Om du vill vara med behöver du anmäla dig till minst 2 pass under dessa tre dagar. När du anmäler dig behöver du informera om vilka dagar/tider du vill vara med och vilken storlek på t-shirt du behöver (om du inte redan har en).
 
Anmäl dig till: anne@phoenixacademy.se 
Anmälan är bindande när vi kommit överens om dagar/tider. Skulle du få förhinder när det är mindre än 5 dagar kvar behöver vi debitera dig 200kr för inträdesbiljett. Detta eftersom de är personknutna och kostar 200kr. Om du tackar ja till att vara med på mässan ger du samtidigt ditt godkännande till att vi sparar dina kontaktuppgifter. Reikiförbundet är noga med att skydda dina uppgifter och följer reglerna i dataskyddsförordningen.
 
Varmt välkommen med din anmälan
Anne Ninnas
Mässansvarig och Styrelsemedlem i Reikiförbundet.