Reiki fortsättningskurs /utbildning i Stockholm

Anmäl dig via BokaDirekt
eller via mail:
info@phoenixacademy.se 

Varmt välkommen till fortsättningskurs i Traditionell Japans Reiki i Stockholm (Tyresö). I denna utbildning kommer du att lära dig att flytta ditt medvetande över tid- och rumsdimensioner, att rikta och samla energi över ett område eller person för att stärka, skydda och/eller höja frekvensen. Du lär dig kraftfulla sätt att manifestera och uppnå mål och du får lära dig att frigöra dig från begränsningar och minnen från det förflutna.

Du utökar din verktygslåda med tekniker som hjälper dig i det dagliga livet och du får bland annat får lära dig att programmera kristaller och andra saker.

Under kursen lär du dig bland annat 3 olika symboler med deras tillhörande Kotodaman.

I kurspriset ingår fika, kursmaterial, bok, samt återträff. Du får utöver det repetera kurs utan kostnad.

Investering: 3 600kr
När: se kursdatum
Var: Phoenix Academy, Vendelsövägen 73 i Tyresö (Stockholm)

Hör av dig till Anne Ninnas för anmälan och/eller om du har funderingar.  Jag håller även i Reikiträffar där du träffar likasinnade och utbyter behandlingar.

Jag som håller i kursen har gått flera olika Master/lärarkurser och är även med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Utöver det håller jag i kurser, event och behandlingar och har gedigen erfarenhet och kunskap inom Energi Medicin som Mediyoga, YinYoga och Yoga Nidra lärare och terapeut, Reiki Master Teacher, Advanced Master Shamanic Practitioner, NLP Master Practitioner och arbete inom Energi Medicin.

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, kurs i Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs.

Därutöver arbetar jag som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag brinner för energimedicin.

Anmäl dig via BokaDirekt, där du söker på Phoenix Academy eller via mail: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen!
Anne Ninnas <3