Lugn och inkännande Yinyoga, Mediyoga och Yoganidra i Stockholm, Tyresö

Yoga hos Phoenix Academy

Anmäl dig via BokaDirekt
eller via mail: info@phoenixacademy.se 

MediYoga/Medicinsk yoga

MediYoga yoga är en terapeutisk yogaform för dig som är ute efter en lugn och mjuk form av yoga och inte är ute efter att stå på huvudet. Det är en inkännande och uppbyggande form som går på djupet både för kropp och själ. Inga förkunskaper krävs och här kan du läsa mer om MediYoga: http://mediyoga.se/

Det går även att boka enskild yogalektion, om så önskas och denna form av yoga går lika bra att göra sittande på en stol som på yogamatta.

Jag är specialiserad inom stress och utbrändhet och diplomerad som mentor inom området.

Mediyoga/Medicinsk yoga i Tyresö, Trollbäcken på måndagar kl 18:00 och varje yogapass avslutas med Soundhealing.

Jag håller i enskilda terapisessioner där jag ställer en massa förutbestämda frågor för att komma dig närmar inpå livet och få förståelse för vem du egentligen är. Efter det ger jag dig ett yogaprogram anpassat för dig utifrån dig och dina behov och du behöver sätta av ca 1,5-2h för vår första terapisession.

För pris och lediga tider, klicka här

Yinyoga

YinYoga är en av mina favoriter där du kan ”Vila dig i form”. Det är en lugn och kraftfull yogaform som arbetar djupt och kommer på ett bra sätt åt dina meridianer/energibanor. Vi fokuserar på skelett, fascia/bindväv och inre organ. Det är mycket enkla ställningar som oftast utförs sittande eller liggande och du stannar i en viss ställning i 3-5 minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro.

Vi stretchar inte och drar ut, vilket ofta är ett missförstånd, utan vi slappnar av och låter kroppen vara, utan att hålla kroppen i ytterlägen. På så sätt kommer vi mycket djupare och det är en slags passiv stretch.

YinYoga är ett ypperligt komplement till annan träning som tex löpning, styrketräning och mer dynamisk yoga. Den är speciellt effektiv för stela och orörliga personer.

Yinyoga i Trollbäcken, Tyresö på måndagar kl 19:45. Varje yogapass avslutas med Soundhealing.

Yoga Nidra

Yoga Nidra är en form av guidad djupavslappning, som ibland kallas yogisk sömn, eftersom Nidra betyder sömn på Sanskrit. Men det är inte meningen att du ska sova, utan du är i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet och det är mycket läkande och återhämtande för både kropp och sinne.

Det är en enkel, men kraftfull praktik som leder till fysisk, mental och emotionell avslappning och som hjälper dig att släppa på spänningar. Den är extra bra vid stress och stressrelaterade besvär.