Klang- och Gongbad - Enskilt eller i grupp

Anmäl dig via BokaDirekt
eller via mail: info@phoenixacademy.se 

Klang- och Gongbad

Vi erbjuder Gongbad för den som är intresserad och det gör vi i vår egen lokal, men kan också ta med oss Gongar och klangskålar och komma ut till dig.

Nu i dessa tider hålls Gongbad i privat grupp där du kan boka in 2-5 personer eller varför inte boka in enskilt Gongbad för att ta del av de helande vibrationerna.

Klang- och Gongbad

När du tar del av Klang- och Gongbad ligger du ner och tar del av de helande vibrationerna från klangskålar, gongar. Det kallas även Sound healing på grund av de helande ljuden du omsluts av.

Hos Phoenix Academy hålls vanligtvis återkommande Klang- och Gongbad en gång i månaden, men i dessa tider har vi gått över till att hålla dem i privata grupper med 2-5 deltagare. Du kan även boka in privat session.

Klang- och Gongbad

En metafor är att se våra kroppar som instrument, som kan bli ostämda av olika anledningar. Vibrationerna från Klangskålarna och Gongarna går in och löser upp stagnationer och blockeringar och stämmer våra kroppar och organ. Det är mycket återhämtande och efteråt sover du vanligtvis mycket bra.

Utöver Klang- och Gongbad kan du även ta del av Klangmassage där skålar placeras på kroppen under sessionen.