Reikiförbundet på HarmoniExpo 28-29 Oktober

Boka upp sista helgen i oktober för då är det återigen dags att samlas för vårens mässa för kropp och själ i Solnahallen, Stockholm. Det är en fin tradition för Reikiförbundet att ha en monter på HarmoniExpo där Reikiutövare träffas för att visa vilket underbart verktyg Reiki är.
 
Du som är Reikiutövare är varmt välkommen i montern för att ge prova på behandlingar och du behöver inte vara medlem i Reikiförbundet för att vara med. Vi behöver dig som vill sprida den ljusa helande energin. I montern möter du sökande och nyfikna människor som vill prova Reiki och kanske lära sig mer. Vi erbjuder både sittande och liggande behandlingar till reducerat pris och vi håller också i föredrag. Det finns ett bord i montern med infomaterial om förbundet och där kan du som är medlem marknadsföra dig genom att lägga fram dina visitkort och info om din verksamhet.
 
Du kan vara med lördag eller söndag, för- eller eftermiddag, mitt på dagen eller hela dagen. Passen är 9:30-14:00 och 14:00-18:00, samt 11:00 -15:00. Inträdesbiljett för den dagen du väljer att vara med på ingår. Du som varit med sedan tidigare och har Reiki t-shirt tar med dig den och du som inte har någon kan beställa en t-shirt kostnadsfritt. Det går också bra att beställa en extra tröja om du redan har en och det kostar 200kr. Vi bemannar även entrén under förmiddagen för att hälsa besökare välkomna kl 9:30 och 13:00. Detta turas vi om med i korta pass och för att stå i entrén behövs ingen Reikiutbildning, men det kan vara en kul uppgift för nya Reikiutövare. Inträdesbiljett och t-shirt ingår (om du inte redan fått tröja).
 
När du anmäler dig behöver du komma med önskemål om vilken dag och tid du vill vara med, samt vilken storlek du vill ha på tröjan.
 
Anmäl dig till mig via mail: anne@phoenixacademy.se
 
Om du tackar ja till att vara med på mässan ger du samtidigt ditt godkännande till att vi sparar dina kontaktuppgifter. Reikiförbundet är noga med att skydda dina uppgifter och följer reglerna i dataskyddsförordningen.
 
Välkommen med din anmälan ❤
Anne Ninnas
Mässansvarig och Styrelsemedlem
Förenade Reikiförbundet i Sverige
www.harmoniexpo.com