Kurs i Akupressur och Kinesisk Medicin

Vill du lära dig kraftfulla Akupressurpunkter för att kombinera med Reiki?

Under kursen går vi bland annat igenom grunderna inom Kinesisk Medicin och du bekantar dig med begrepp som Yin och Yang, Qi, meridianer och de fem elementen. Vi varvar teoretiska inlägg med praktiska övningar för att känna på.

Du lär dig behandlingar för vanligt förekommande besvär, såsom bland annat illamående och förkylning. Du lär dig också avslappnande Akupressurbehandling för nacke och axlar, som jag så gott som alltid inkluderar i mina Reikibehandlingar.

Investering: 3 200kr
När: den 27-28/4
Var: Phoenix Academy i Tyresö (Stockholm)

Hör av dig till Anne Ninnas för anmälan och/eller om du har funderingar. Du som har gått kurs hos Phoenix Academy får utan kostnad vara med på samma kurs igen om du vill, i mån av plats.

Jag som håller i kursen heter Anne Ninnas och brinner för Energi Medicin. Phoenix Academy erbjuder bland anant Yoga, Reiki, Akupressur, Soundhealing, Andningstekniker och kurser. Är utbildad Mediyoga terapeut, YinYoga och Yoga Nidra lärare, Akupressör, Reiki Master Teacher, Advanced Master Shamanic Practitioner, NLP Master practitioner och arbetar med och kombinerar olika tekniker inom Energi Medicin.

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs.

Utöver det arbetar jag som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Anmäl dig via bokadirekt där du söker på Phoenix Academy eller via mail till: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen ❤
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60 

Rekommenderade inlägg

Forskning inom Reiki

Under Almedalsveckan på Gotland håller jag föreläsning med samhällsfrågan ”Hur ökar vi välmåendet för personal och patienter inom vård och omsorg”. Som stöd för presentationen

Läs mer »