Vill du utbilda dig inom Reiki?

Vill du lära dig Traditionell Japansk Reiki? Då är du varmt välkommen till Reiki steg 1 den 9-10/3 där du lär dig mer om dig själv som energivarelse och att behandla dig själv och andra.

Vi går bland annat igenom vad Reiki är och hur det fungerar. Du får lära dig om Reikis historia, filosofi och etik och allt annat som bör vara med i grundkursen enligt Reikiförbundets rekommendationer. Förutom det kommer stort fokus att läggas på att du ska lära dig att integrera Reiki i vardagen, som ett sätt att leva.

Reiki är en beröringsmetod från Japan, som bygger på gammal österländsk filosofi om livsenergi som genomströmmar allt levande. En Reikibehandling stärker livsenergin och aktiverar den självläkande förmågan hos mottagaren, vilket ger stressreducering, lindrar smärta, ger ökat välbefinnande och påskyndar läkning.

I denna kurs lär du dig Traditionell Japansk Reiki och vi pratar också om på vilket sätt Reiki har förändrats sedan den kom till väst.

Kursen kommer att innebära en medvetandehöjning och ett steg i din personliga och andliga utveckling där du inte bara utvecklar dig själv utan indirekt också påverkar andra runt omkring dig.

Investering: 3 200kr
När: 4-5 maj eller 8-9 juni.
Var: Phoenix Academy i Tyresö (Stockholm), ca 15 min med buss från Gullmarsplan

Inkluderat i kurspriset: Kursbok, samt kurspärm med ytterligare material, fika, diplomering, återträff för uppföljning och booster, samt repetition av kurs utan extra kostnad.

Info om Anne Ninnas: Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag håller i återkommande Reikiträffar för att utbyta erfarenheter och boosta varandra. Jag är ansvarig för Reikiförbundets montrar under mässor där du har möjlighet att vara med som volontär för att sprida Reiki.

Utöver gedigen erfarenhet och kunskap inom Reiki så arbetar jag även med Soundhealing, Andningstekniker och Energi Medicin som Mediyoga terapeut, Reiki Master Teacher, Advanced Master Shamanic Practitioner och NLP Master Practitioner.

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, kurs i Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs. Arbetar därutöver som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag brinner för Energi Medicin.

Anmäl dig via bokadirekt där du också kan läsa recensioner från kurser. Du söker på Phoenix Academy eller så kan du anmäla dig via mail till: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen ❤ Anne Ninnas Phoenix Academy 072-204 34 60

Rekommenderade inlägg

Forskning inom Reiki

Under Almedalsveckan på Gotland håller jag föreläsning med samhällsfrågan ”Hur ökar vi välmåendet för personal och patienter inom vård och omsorg”. Som stöd för presentationen

Läs mer »